Erasmus+ Gençlik Programı Eurodesk Temas Noktası Akreditasyonu kapsamında 2021 yılı teklif çağrısı döneminde Başkanlığımıza sunulan başvuruların ve var olan Temas Noktalarının değerlendirme süreci sonuçlandı

Değerli Başvuru Sahipleri ve Temas Noktaları,

 

Erasmus+ Gençlik Programı Eurodesk Temas Noktası Akreditasyonu kapsamında 2021 yılı teklif çağrısı döneminde Başkanlığımıza sunulan başvuruların ve var olan Temas Noktalarının değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Sunulan başvurular uygunluk kriterlerini taşıyan kuruluşlar içerik değerlendirmesine alınmış ve komite tarafından değerlendirilmiştir.

 

Erasmus+ Gençlik Programı Eurodesk Temas Noktası Akreditasyonu kapsamında var olan 107  Temas Noktasının 59 unun akreditasyonu devam edip, 48 Temas Noktasının Akreditasyonu iptal edilmiştir.

 

Erasmus+ Gençlik Programı Eurodesk Temas Noktası Akreditasyonu kapsamında toplam 125 yeni Temas Noktası başvurusundan,47  kuruluş kabul edilmiş,77 başvuru reddedilmiştir.

 

Temas noktası başvuru sonuçları, başvuru formunda belirtilmiş olan e-posta adreslerine elektronik ortamda gönderilecektir.

 

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

 

Eurodesk Türkiye Ulusal Koordinatörlüğü

 

2021 Yılı Gençlik Programı Eurodesk Temas Noktası Başvurusu-Kabul Listesi

 

2021 Yılı Gençlik Programı Eurodesk Temas Noktası Başvurusu-Ret Listesi