GENÇLİK FAALİYETLERİNDEN YARARLANAN GENÇLER VE GENÇLİK ÇALIŞANLARIMIZA DUYURU

Avrupa Gençlik Programlarının araştırmaya dayalı analizini yürüten ağ olan RAY Network, Corona pandemisiyle ilgili yeni bir anket uygulamaya başlamıştır. Bu anket kapsamında corona pandemisinin gençlik çalışmalarına olan etkisi, gençlik çalışmalarının pandemiye ve pandeminin etkilerine verdiği yanıt ve ihtiyaç duydukları destek araştırılmaktadır.

 

Bu anket, sonbahar ve kış boyunca uygulanacak olup,  yalnızca Avrupa gençlik çalışmalarında faaliyet gösterenler için değil, daha geniş anlamda tüm Avrupa'da yerel, bölgesel, ulusal veya uluslararası gençlik çalışmaları yapanlar için de ortaya konmuştur. Anket Türkçe dahil 10 dilde oluşturulmuştur ve önümüzdeki günlerde yeni diller de eklenecektir.

 

Gençlik çalışmalarının şu dönemde neler yaptığının, nasıl durumda olduğunun ve nelere ihtiyacı olduğunun gösterilebilmesi için her ay anlık veri durumları yayınlanacaktır. Bu anket, corona pandemisinin Avrupa'da gençlik çalışmalarına etkisine ilişkin daha geniş bir araştırmanın bir parçasıdır ve odak gruplar, uzman mülakatları ve vaka çalışmaları ile tamamlanmaktadır.

 

Gençlik faaliyetlerinden yararlanan gençler ve gençlik çalışanlarımız ankete aşağıdaki linkten ulaşabilir ve diğer gençler ve gençlik çalışanlarıyla paylaşabilir:

https://researchyouth.net/corona/