2024/R1 Erasmus+ Gençlik Alanında Erasmus Akreditasyonuna Sahip Kurum ve Kuruluşlar İçin Gençlik Hareketliliği, Gençlik Değişimleri, Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği ve Gençlik Katılımı Başvuru Sonuçları

Erasmus+ Programı 2024 Teklif Çağrısı KA151-YOU hibe tahsis süreci tamamlanmıştır. Hibe tahsis sürecinde, Erasmus+ Program Rehberinde belirtilen çerçeveye uygun olarak belirlenen kurallar göz önünde bulundurulmuştur. KA152-YOU, KA153-YOU ve KA154-YOU kapsamında ise 1. Başvuru Döneminde (R1) sunulan projelerin değerlendirme süreci tamamlanmıştır.
İlan edilen hibe miktarları azami miktarlar olup gerekli durumlarda Başkanlığımız, sözleşme aşamasında, hibe miktarlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sonuçlar, başvuru formunda belirtilmiş olan e-posta adreslerine gönderilecektir ve sözleşme süreçleri ile ilgili yararlanıcılarımızla iletişime geçilecektir.
Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

 

Ek 1: 2024 Yılı Gençlik Alanında Erasmus Akreditasyonuna Sahip Kurum ve Kuruluşlar İçin Gençlik Hareketliliği Projeleri Hibe Tahsis Listesi (Proje numarasına göre sıralıdır)

Ek 2: 2024/R1 Gençlik Değişimleri (KA152-YOU) ve Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği (KA153-YOU) Projeleri Kabul Listesi (Proje numarasına göre sıralıdır)

Ek 3: 2024/R1 Gençlik Katılımı Projeleri Kabul Listesi (Proje numarasına göre sıralıdır)