ERASMUS+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi Bilgilendirme ve Destek Toplantısı

Son başvuru tarihi 16 Mayıs 2019 olan “Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi”  başvuruları kapsamında proje hazırlama aşamasında olan kurum ve kuruluşlarımıza Akreditasyon belgesi hakkında detaylı bilgi vermek, başvuru formu doldurma konusunda teknik destek sağlamak üzere 09 Nisan 2019 Salı günü 14:30-16:30 saatleri arasında Başkanlığımız binasında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Akreditasyon Belgesi için;

Başvuracak kurum/kuruluşun 2007-2013 Hayatboyu Öğrenme Programı ve/veya Erasmus+ Programı döneminde en az üç Mesleki Eğitim Hareketlilik projesini tamamlamış olması ve bu üç projenin bütçe kullanım oranının %80 olması gerekmektedir.

Katılmak isteyenlerin, aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu doldurup en geç 03 Nisan 2019 tarihine kadar sisteme yüklemesi gerekmektedir. Başvuruların değerlendirilmesinden sonra, katılımı uygun görülenlere e-posta yolu ile davet mesajı gönderilecek olup ayrıca resmi yazı yazılmayacaktır.

Katılımcıların seyahat ve iaşe-ibate masrafları kendilerine aittir.

Toplantıda  Erasmus+ Mesleki Eğitim ve Öğretim Hareketliliği Akreditasyon Belgesi başvuruları ve başvuru formunun doldurulması konusunda destek verilecektir.

Toplantı başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Toplantı Yeri: Türkiye Ulusal Ajansı, Mevlana Bulvarı No: 181 Balgat – Ankara

Sorularınız için;

 

elif.kutay@ua.gov.tr 
berken.murat@ua.gov.tr