Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu

Erasmus+ projelerinde, yaygınlaştırma faaliyetleri en az proje uygulama kalitesi kadar önem taşımaktadır. Yaygınlaştırma faaliyetleri ; projenin etki alanını genişleterek projenin amaçlarına daha hızlı ulaşılmasını sağlayarak yeni projeler için ilham vermektedir. Yaygınlaştırmanın bir sonraki aşaması ise “sonuçların kullanılması”dır. Sonuçların kullanılması, çoğunlukla, projelerin çıktıları ile ilgilidir. Sonuçların kullanılması, projenin tamamlanmasının ardından çıktıları yoluyla ilgili sektörlere katkı sunmaya devam etmesini yani “sürdürülebilir” olmasını sağlamaktadır.

Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu, Erasmus+ kapsamında finanse edilen tüm projelerin; özetlerini, proje sonuçlarını, proje sahibi kurumların iletişim bilgilerini bir arada bulmaya imkan tanımaktadır.  

Proje sahibi kurum ve kuruluşlarımız da yürütmekte oldukları projeler kapsamında üretilen materyallerde ve sosyal medya paylaşımlarında kendi projelerinin yer aldığı Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu linkine yer vererek yaygınlaştırma faaliyetlerinde bulunabilmektedir.  


Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu için tıklayın.

Erasmus+ Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması Yayını için tıklayın.