“Erasmus+ Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması” Yayını

Erasmus+ proje sonuçlarının yaygınlaştırılması ve kullanılması ile ilgili faaliyetler, proje döngüsü içerisinde önemli bir yer tutmaktadır. Bununla birlikte bu sürecin, projenin kapanışından sonra da devam etmesi beklenmektedir. Proje sonuçlarının yaygınlaştırılması ve kullanılmasının etkin ve sağlıklı olarak planlanabilmesi ve uygulanabilmesi için atılacak en önemli adımlardan biri proje yararlanıcılarının ve proje hazırlığında olan kişilerin yaygınlaştırma ve sonuçların kullanımı konusunda bilgi sahibi olmalarıdır.

Türkiye Ulusal Ajansı olarak Erasmus+ proje sahiplerine ve potansiyel yararlanıcılara proje sonuçlarının yaygınlaştırılması ve kullanılması konusunda rehberlik etmesi için hazırladığımız yayınımızı kullanıma sunuyoruz. Bu yayında;

  • Yaygınlaştırma ve Sonuçların Kullanımına İlişkin Tanımlar
  • Yaygınlaştırma Stratejisi ve Planı
  • Proje Sonuçlarının Kullanım Stratejisi ve Planı
  • Yaygınlaştırma Mekanizmaları
  • Proje Sonuçlarının Kullanım Mekanizmaları
  • Başarılı Yaygınlaştırma ve Kullanım Çalışmalarının Özellikleri

Konularında bilgi bulabilirsiniz

Yayın proje hazırlığında olan ve proje uygulamakta olan kişilere yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Erasmus+ proje sonuçlarının yaygınlaştırılması ve kullanılması yayınımızı tanıttığımız videoyu buradan izleyebilir, yayına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca, proje sahibi kurum ve kuruluşlarımıza Erasmus+ Proje Sonuçları Platformunu kullanımlarına yönelik hazırladığımız haberimize bu linkten erişebilirsiniz.