Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi 24-25 Ağustos’ta ATO Congressium’da Gerçekleştirilecek

 Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapılacaktır.  

İki gün sürecek olan etkinliğin ikinci gününde (25 Ağustos 2021) Ajans Başkanımız Sayın İlker ASTARCI, "Şehir ve Diplomasi" konulu panelde panelist olarak bulunacaktır. Panel 15:00'te ATO Congresium ikinci katta yer alan panel salonlarında gerçekleşecektir.

Panele katılım serbest olup tüm gençlerimizi, Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programı kapsamında gençlere sunulan fırsatları Ajans Başkanımızdan dinlemek üzere panele davet ediyoruz. 

Ajansımız, etkinlikte Türkiye Ulusal Ajansı standında gençlere Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programlarını tanıtmak üzere hazır bulunacaktır. 

 

Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi programı ve konuşmacılar hakkında detaylı bilgi için etkinliğe ait internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.