Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması (DEOR) Toplantısı Gerçekleştirilecektir

22 Aralık 2022 saat 14.30’da online olarak Zoom platformunda DEOR (Yaygınlaştırma, ve Sonuçların Kullanımı) toplantısı düzenlenecektir.

 

Bilindiği üzere Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması, Erasmus+ ve ESC Programlarının temel hedeflerinden biridir.  DEOR ile programlar kapsamındaki projelerin çıktılarının yaygınlaştırılması, sürdürülebilirliğinin sağlanması, ilgili oldukları sektörlerde politikaya dönüştürülebilmesine katkı sunulması hedeflenmektedir. Bu bakımdan DEOR, proje çıktılarının gündelik hayatta işe yarar hale getirilmesi, proje çıktılarının ekonomik ve sosyal değere dönüştürülüp hayata değer katmak üzere sistemlere ve politikalara dahil edilebilmesi ve uygulanabilmesi açısından önemlidir.

 

Her yıl Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen DEOR Toplantıları ile proje sonuçlarının kullanımını desteklemek maksadıyla farklı sektörlerden projeleri ve projelerin temsilcilerini, bu projelerin sonuçlarından istifade edebilecek kurum/kuruluş temsilcileriyle bir araya getirerek proje sonuçlarının politikaya dönüşmesine katkı sunmak amaçlanmaktadır.

 

 

Toplantıda aşağıdaki 5 proje yer alacaktır:

  1. Hacettepe Üniversitesi - “Giving A Voice to Deaf People in Metal Sector”
  2. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - “We are at work too”
  3. Gaziantep Üniversitesi - “Becoming Aware of Disability: Developing a Curriculum Based on Cognitive Evolution in Higher Education”
  4. Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğü - “Immigrant Friendly Cities”
  5. Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Peyzaj A.Ş. - “Enhancing Social Inclusion of Youth Through Employment In Agri- Food Sector”

 

Sizleri de proje sonuçlarınızın katkı sağlamasını amaçlamak ve sektörler arası ağlar kurmak amacıyla bilgi edinebileceğiniz aşağıda linkini paylaştığımız DEOR Toplantımıza davet ediyoruz.

 

Toplantı Bağlantısı: https://zoom.us/j/98368748746

Meeting ID: 983 6874 8746